Preskoči na glavno vsebino
Vse zbirkeKako pričeti z uporabo
Prva prijava v spletno aplikacijo
Prva prijava v spletno aplikacijo

Postopek prijave v spletno aplikacijo TAHOPRO.

Grega Cuderman avatar
Avtor: Grega Cuderman
Posodobljeno pred več kot enim tednom

Prva prijava v našo spletno aplikacijo je enostaven in hiter postopek. Spodaj so koraki, ki jih morate slediti, da nastavite svoj uporabniški račun in začnete uporabljati aplikacijo.

Če še niste prejeli podatkov za prijavo si lahko več preberete tukaj.

1. Prejemanje podatkov za prijavo

Prikaz postopka kako lahko uporabnik spletne aplikacije TAHOPRO prejme podatke za prijavo.

Po uspešni registraciji ali zahtevku za dostop do aplikacije boste na svoj e-poštni naslov prejeli sporočilo, ki vsebuje vaše uporabniško ime in povezavo za nastavitev gesla. Vaše uporabniško ime je običajno oblikovano v formatu "ime.priimek".

2. Nastavitev gesla

Prikaz postopka kako lahko uporabnik spletne aplikacije TAHOPRO nastavi geslo.

V prejetem e-poštnem sporočilu boste našli gumb ali povezavo z napisom Nastavite geslo. Ko kliknete na to povezavo, boste preusmerjeni na stran, kjer boste morali nastaviti svoje geslo. To storite tako, da dvakrat vpišete želeno geslo.

3. Prijavna stran

Prikaz postopka kako lahko uporabnik spletne aplikacije TAHOPRO prijavi.

Po uspešni nastavitvi gesla boste prejeli povezavo do prijavne strani (app.taho-pro.si). Na prijavni strani vnesite svoje uporabniško ime in novo nastavljeno geslo. Uporabniško ime je enako kot tisto, ki ste ga prejeli v e-pošti, in geslo je tisto, ki ste ga pravkar nastavili.

4. Dostop do aplikacije

Po uspešni prijavi boste imeli dostop do vseh funkcij in orodij naše spletne aplikacije. Od tukaj lahko začnete raziskovati in uporabljati aplikacijo.

Težave pri prijavi?

Če naletite na težave pri prijavi ali niste prejeli e-pošte z uporabniškim imenom in povezavo za nastavitev gesla, nas prosim kontaktirajte na [email protected]. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri reševanju težav.


Ste s tem dobili odgovor na svoje vprašanje?